Драјвер за Графичка Карта

Во прилог се дадени линкови до драјверите за двата најголеми производители на графички карти: nVidia и ATI. Со кликнување на соодветната слика, ќе бидете пренасочени на соодветната страна од каде ќе можете да ги преземете драјверите.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *