Tag Archives: Како најлесно да симнеш видео од YouTube

Како да симнеш видео од YouTube

Многу често се јавува потреба да симнеме неко видео од YouTube. Се прашуваме кој е најлесниот начин за тоа. Која програма е најдобра за оваа намена. До пред скоро време… Read more »