Tag Archives: Хардвер

Најновите Графички Карти од nVIDIA GTX470 и GTX480 пуштени во продажба

После долготрајните најави, конечно во продажба се пуштени најновите графички картички од nVidia. Дојде Д-денот за и nVIDIA. На пазарот сега нудат два модели на графички картички кои поддржуваат DirectX… Read more »