Tag Archives: Гугл Хром

Google Chrome

Google Chrome е веб пребарувач на Google. Иако е најмладиот од веб пребарувачите (првата бета верзија излезе на 2-ри Септември 2008 година), по ништо не заостанува зад своите конкуренти. Се… Read more »