Tag Archives: ASUS K52JR

ASUS K52JR

ASUS K52JR е модел на ASUS од серијата K52, која се издвојува по малку поинаков футуристички и тенок дизајн. Футуристичкиот дизај го дава дизајнот на тастатурата, со меѓусебе раздалечени копчиња,… Read more »