Google Chrome

Tommy   31/08/2010   No Comments on Google Chrome

Google Chrome е веб пребарувач на Google. Иако е најмладиот од веб пребарувачите (првата бета верзија излезе на 2-ри Септември 2008 година), по ништо не заостанува зад своите конкуренти. Се одликува по својата исклучителна брзина на работа. Достапен е на 50 јазици, во кои не спаѓа и Македонскиот.

Google Chrome може да го преземете од следниов линк:

Една од предностите на Google Chrome е тоа што во себе ја има вградено Google Translate алатката што овозможува директо преведување на прикажаната страница на јазикот на кој сакаме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *