AVAST Free 2015

Во неколку наши статии имаме зборувано за антивирусните програми и знаете дека ние ја препорачуваме AVAST Free како најдобра бесплатна антивирусна програма.

Овде имаме линк за симнување на последната верзија:

download

 

Во новата верзија не е потребна никаква регистрација. Инсталацијата е многу едноставна и во неколку чекори. Кога инсталацијата ќе заврши, ова е корисничкиот панел што ќе го видиме:

avast-2015-21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *