AVAST 5 Free Antivirus

AVAST 5 Free е бесплатна антивирусна програма за домашна и некомерцијална употреба. AVAST 5 нуди извонредна заштита на вашиот компјутерски систем. Во себе ги има интегрирано следниве компоненти:

 • Anti-spyware built-in
 • Web Shield
 • Anti-rootkit built-in
 • Automatic updates
 • Strong self-protection
 • Virus Chest
 • Antivirus kernel
 • System integration
 • Simple User Interface
 • Integrated Virus Cleaner
 • Resident protection
 • Support for 64-bit Windows
 • P2P and IM Shields
 • Internationalization
 • Network Shield

Последната верзија од AVAST 5 Free може да ја симнете со кликање ОВДЕ.

Вака инсталиран, AVAST 5 Free може да го користите 30 дена. Во рок од овие 30 дена, треба да го регистрирате антивирусот со што ќе можете да го користите бесплатно 12 месеци. Формуларот за регистрирање е многу едноставен и ќе го отворите ако кликнете ОВДЕ.
Значи внесувате само основни податоци и е-маил адреса по што откако успешно ќе го пополните формуларот на вашата (претходно внесена во апликацијата) е-маил адреса ќе добиете код кој го користите за регистрирање на софтверот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *