Need For Speed Undercover

Need For Speed Undercover се одликува по тоа што главниот играч игра улога на прикриен (undercover) полицаец. Заедно со агентот Chase Linn имаш улога да ги уапсиш група на улични… Read more »

ASUS K52JR

ASUS K52JR е модел на ASUS од серијата K52, која се издвојува по малку поинаков футуристички и тенок дизајн. Футуристичкиот дизај го дава дизајнот на тастатурата, со меѓусебе раздалечени копчиња,… Read more »