Dell Inspiron 1564

Dell Inspiron 1564 е дел од серијата на лаптопи кои доаѓаат со новата генерација на Intel процесори, i3 и i5. Моделот го има во повеќе бои:

Моделот кој ќе го разгледаме овде е со црна боја и ги има следниве перформанси:

Inspiron 1564 има многу добар и едноставен дизајн. Изборот на квалитетни материјали од кои е изработен и посебниот дизајн на татстатурата се доказ дека дизајнерите добро ја завршиле својата работа.

За крај ќе погледнеме како изгледа лаптопот и ќе ја претставиме содржината на пакувањето.

One thought on “Dell Inspiron 1564

  1. Pingback: ASUS K52JR vs DELL Inspiron 1564

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *