ASUS K52JR

Tommy   07/06/2010   1 Comment on ASUS K52JR

ASUS K52JR е модел на ASUS од серијата K52, која се издвојува по малку поинаков футуристички и тенок дизајн. Футуристичкиот дизај го дава дизајнот на тастатурата, со меѓусебе раздалечени копчиња, кој во последно време го користат повеќето производители. Моделот кој го претставуваме овде ги има следниве перформанси:

Како што гледаме од претставените перформанси, овој лаптот се карактеризира со исклучително моќна графичка картичка HD5470 од најновата серија на ATI серија 5, која како што знаеме е серија која според перформансите и пркоси на nVidia.
Во продолжение ќе ја видиме содржината на пакувањето и изгледот на овој лаптоп.

One thought on “ASUS K52JR

  1. Pingback: ASUS K52JR vs DELL Inspiron 1564

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *