Category Archives: Софтвер

AVAST 5 Free Antivirus

AVAST 5 Free е бесплатна антивирусна програма за домашна и некомерцијална употреба. AVAST 5 нуди извонредна заштита на вашиот компјутерски систем. Во себе ги има интегрирано следниве компоненти: Anti-spyware built-in… Read more »

Adobe Flash Player

Adobe Flash Player е помошен софтвер кој овозможува прикажување на видеа и анимации кај веб пребарувачите. Флеш плеерот е достапен како плагин (Plugin) за повеќето веб пребарувачи како Internet Explorer,… Read more »

TuneUp Utilities 2010

TuneUp Utilities е корисен софтвер наменет за Microsoft Windows оперативни системи, кој помага во анализа, конфигурирање и оптимизирање на работата на компјутерот. Овој софтвер овозможува подобрување на перформансите на системот,… Read more »