Category Archives: Софтвер

AVAST Free 2015

Во неколку наши статии имаме зборувано за антивирусните програми и знаете дека ние ја препорачуваме AVAST Free како најдобра бесплатна антивирусна програма. Овде имаме линк за симнување на последната верзија:  … Read more »

Google Chrome

Google Chrome е веб пребарувач на Google. Иако е најмладиот од веб пребарувачите (првата бета верзија излезе на 2-ри Септември 2008 година), по ништо не заостанува зад своите конкуренти. Се… Read more »