Category Archives: Игри

Need For Speed Undercover

Need For Speed Undercover се одликува по тоа што главниот играч игра улога на прикриен (undercover) полицаец. Заедно со агентот Chase Linn имаш улога да ги уапсиш група на улични… Read more »

АВАТАР

Аватар е игра во производство на Ubisoft, која е инспирирана од истоимениот филм во режија на Џејмс Камерон. Аватар е игра во трето лице, со жанр акциона авантура. Има опција… Read more »