Author Archives: Tommy

AVAST Free 2015

Во неколку наши статии имаме зборувано за антивирусните програми и знаете дека ние ја препорачуваме AVAST Free како најдобра бесплатна антивирусна програма. Овде имаме линк за симнување на последната верзија:  … Read more »

Како да симнеш видео од YouTube

Многу често се јавува потреба да симнеме неко видео од YouTube. Се прашуваме кој е најлесниот начин за тоа. Која програма е најдобра за оваа намена. До пред скоро време… Read more »